NIEUWSGIERIG hoe het werkt ?

Hoe werkt het?


Op basis van individuele meting wordt voor iedere gebruiker een persoonlijke en geoptimaliseerde leerervaring gerealiseerd die leidt tot een zo hoog mogelijk leerrendement. Werknemers worden op een unieke en eenvoudige manier uitgedaagd als in een game, op een tijdstip dat het hén het beste uitkomt. De intelligente backend zorgt voor een gepersonaliseerde en optimale leercurve waardoor personeel wordt gestimuleerd om continu te blijven leren. Het platform voorziet bovendien automatisch in nieuwe uitdagingen wanneer medewerkers bepaalde kennis onder de knie hebben. Garandeert dat essentiële feiten en principes top-of-mind zijn én blijven bij uw personeel. Geeft u op ieder gewenst moment een direct en actueel inzicht in welke kennis er waar aanwezig is binnen uw organisatie. 
 
Door middel van een intelligent zelf lerend systeem is dit platform in staat om elke seconde de resultaten van meer dan 100.000 beantwoorde vragen te analyseren, waardoor het systeem de leerstrategie kan aanpassen op het leertempo, vaardigheidsniveau en motivatie van iedere gebruiker.
 
Dit state of the art platform is zelfs zo slim dat het precies kan meten hoe goed je informatie onthoudt en hoe snel je deze vergeet. Gebaseerd op deze informatie kiest het systeem per gebruiker de juiste vragen op het juiste moment, zodat de kennis bijblijft en er niets vergeten wordt.
 

 

Download Knowingo in de Windows Store
Download Knowingo in Google Play

Learning flow


Teveel uitdaging brengt frustratie mee, te weinig uitdaging brengt verveling. In een optimale situatie blijft ieder individu in z'n flow. Klassikaal leren biedt hier geen mogelijkheden voor. Dit platform individualiseert het leerproces en biedt de ideale oplossing!
 
Beter resultaat


Dit leerplatform levert u aantoonbaar betere resultaten. Retentie (behoud) van kennis wordt in belangrijke mate gecreëerd door herhaling. Traditionele bedrijfstraining 1 of 2 keer per jaar heeft na enkele weken geen meetbaar effect meer. Met dit platform leren uw medewerkers niet alleen makkelijker en sneller, ook blijft hun kennis paraat door herhaald leren.

Download Knowingo in de Apple Stor
Een krachtige leermethode verpakt in een aantrekkelijke, intuïtieve app.

Knowingo, hét nieuwe leerplatform

+

Eenvoudig

Dit platform is eenvoudig en snel beschikbaar te stellen voor uw medewerkers. Gebruik op abonnementsbasis zonder voorinvestering.

Gebruiksvriendelijk

Voor iedere gebruiker 24/7 beschikbaar via een zeer aantrekkelijke, intuïtieve app. Nadere training of uitleg is niet nodig, uw medewerkers kunnen er direct gebruik van maken.

Efficient

Het easy en active learning principe in combinatie met het grote gebruiksgemak staat garant voor een zeer efficiënte wijze van kennis opdoen en behouden.

Motiverend

Biedt een optimale garantie op gemotiveerd leren, onder meer door de gepersonaliseerde relevante inhoud en het uitdagende spelelement.

Kost minder tijd dan andere leermethodes en werkt aantoonbaar beter. Garandeert blijvende verhoging van kennisniveau waarbij meer dan 90% van het lesmateriaal wordt onthouden!

Optimaal inzicht in aanwezige kennis per medewerker en afdeling, waarbij u gericht kunt sturen (juiste kennis

op de juiste plek).

Adaptief systeem dat de leercurve op individueel niveau meet. Lesstof toegespitst op úw organisatie en medewerkers. U kunt zelf eenvoudig nieuwe lesstof toevoegen.

Geavanceerd, state of the art leerplatform dat medewerkers triggert om te blijven leren en hen actief in de leercyclus houdt.

Effectief

Inzicht

Maatwerk

Geavanceerd

Een krachtige leermethode verpakt in een aantrekkelijke, intuïtieve app.
Meer weergeven

(+) Knowingo is een trademark van Knowingo B.V.

Vraag een demo aan
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Nolletch B.V.   |   030-227 1944   |   info@nolletch.nl