NIEUWSGIERIG hoe het werkt ?
Vul het formulier in.....

Learning flow


Teveel uitdaging brengt frustratie mee, te weinig uitdaging brengt verveling. In een optimale situatie blijft ieder individu in z'n flow. Klassikaal leren biedt hier geen mogelijkheden voor. Dit platform individualiseert het leerproces en biedt de ideale oplossing!
 
Beter resultaat


Dit leerplatform levert u aantoonbaar betere resultaten door een "spelletje te spelen". Retentie (behoud) van kennis wordt in belangrijke mate gecreëerd door herhaling. Traditionele bedrijfstraining 1 of 2 keer per jaar heeft na enkele weken geen meetbaar effect meer. Met dit platform leren uw medewerkers niet alleen makkelijker en sneller, ook blijft hun kennis paraat door herhaald leren.

Vul onderstaand formulier in voor meer info:

Bekijk de korte video hoe het werkt :


Hoe werkt het?


Op basis van individuele meting wordt voor iedere gebruiker een persoonlijke en geoptimaliseerde leerervaring gerealiseerd die leidt tot een zo hoog mogelijk leerrendement. Werknemers worden op een unieke en eenvoudige manier uitgedaagd als in een game, op een tijdstip dat het hén het beste uitkomt.

 

De intelligente backend zorgt voor een gepersonaliseerde en optimale leercurve waardoor personeel wordt gestimuleerd om continu te blijven leren. Het platform voorziet bovendien automatisch in nieuwe uitdagingen wanneer medewerkers bepaalde kennis onder de knie hebben.

 

Garandeert dat essentiële feiten en principes top-of-mind zijn én blijven bij uw personeel. Geeft u op ieder gewenst moment een direct en actueel inzicht in welke kennis er waar aanwezig is binnen uw organisatie. 
 
 

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Nolletch B.V.   |   030-227 1944   |   info@nolletch.nl