July 8, 2018

May 12, 2018

Please reload

Recente berichten

Emoties op het werk bepalend voor succes!

December 13, 2018

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Wat is een LMS?

November 27, 2017

 

Leermanagementsysteem
Een leermanagementsysteem of Learning Management System (LMS)  beheert, administreert en faciliteert alles omtrent uw e-learningactiviteiten. Dat betekent niet alleen het bieden van een platform voor het ontwerpen, maken en invoeren van content, maar ook voor de registratie van vorderingen, het voorzien in online communicatiemogelijkheden over lesstof  en het ondersteunen van online kennisdelen. 
 
Ook cursusadministratie en -registratie, skills gap-analyses en rapportagemogelijkheden horen erbij. Leermanagementsystemen zijn er in verschillende varianten: het ene systeem heeft meer functionaliteiten dan het andere.
 
Doel
Het doel van een LMS is om in de organisatie een implementatieproces rondom opleiden, leren en kennisdelen optimaal te ondersteunen. Als u dus de organisatie en het beheer van opleiding en ontwikkeling van uw medewerkers wilt optimaliseren, dan is een leermanagementsysteem een zeer geschikt middel. Medewerkers kunnen gericht werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Managers houden continu zicht op de opleidingsplanning, de leerhistorie en de competenties binnen hun team. Een platform als bijv. Knowingo zorgt ervoor dat managers precies zien waar welke kennis in hun organisatie aanwezig is en stelt hen in staat op een eenvoudige wijze kennis daar in de organisatie te krijgen waar dat is gewenst.
 
Een gespecialiseerde kennis organisatie kan werknemers ondersteunen en bij de hand nemen en ervoor zorgen dat zij op prettige manier zoveel mogelijk successen gaan behalen voor zichzelf en hun organisatie. Meer weten? Neem contact met ons op via info@nolletch.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags