July 8, 2018

May 12, 2018

Please reload

Recente berichten

Emoties op het werk bepalend voor succes!

December 13, 2018

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

BHV en de voorbereiding op ongevallen, brand en ontruiming met Knowingo.

January 17, 2018

 

Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen en moet goed voorbereid zijn op ongevallen, brand en ontruiming.

 

Toetst u weleens de kennis van bijvoorbeeld ontruimen, brandcompartimentenring, vluchtwegen en gebruik van blusmiddelen bij medewerkers binnen uw organisatie? Of is de kennis van de BHV-ers nog wel up to date? 

 

Grote kans van niet!

 

Bij veel organisaties merken wij dat de kennis van Brandveiligheid niet up-to-date is en hands-on training wordt gemist. Onderzoek wijst uit dat kennis na een klassikale of digitale cursus of training al binnen enkele weken weg ebt. En dat deze na enkele maanden grotendeels is vergeten. Frequente herhaling en opfrissing van leerstof op de traditionele manier verveelt vaak en is kostbaar. En tevens bent u de medewerker enkele dagen "kwijt" aan dure trainingen.

 

Het leerplatform ‘Knowingo’ daagt deelnemers uit op een eenvoudige manier middels een game op een eigen gekozen tijdstip in maximaal 5 minuten per dag hun kennis van brandveiligheid te verbeteren. Spelenderwijs leren (serious gaming) zorgt door frequente herhaling voor een plezierige, effectieve kennisoverdracht met blijvend verhoogd kennisniveau. Teveel informatie werkt overweldigend en belemmert aantoonbaar het leerproces. Het platform biedt daarom kennis in ‘bite-sized pieces’. Deelnemers krijgen nooit meer kennis aangeboden dan zij kunnen onthouden.

 

Via een app op een mobiele telefoon of mobiel device is de kennis beschikbaar, altijd en overal. Iedereen kan het!

 

Lees er meer over op onze website https://www.nolletch.nl/knowingo 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags