July 8, 2018

May 12, 2018

Please reload

Recente berichten

Emoties op het werk bepalend voor succes!

December 13, 2018

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Hoe kan e-learning jou verder helpen als bedrijf? Maak jij het verschil?

March 28, 2018

 

Hoe je het ook went ook keert, tegenwoordig kunnen we nauwelijks meer om e-learning heen. E-learning zorgt ervoor dat medewerkers tijd en plaats onafhankelijk kunnen leren. Toch zien we dat veel organisaties e-learning in bepaalde situaties niet inzetten, terwijl e-learning daar juist een belangrijke bijdrage kan leveren. Hieronder beschrijven wij een aantal van deze situaties.

 

Cultuurverandering
Wanneer je als organisatie een wijziging in de strategie doorvoert, brengt dit vaak ook een cultuurverandering met zich mee. Bijvoorbeeld omdat er nieuwe kernwaarden geïntroduceerd worden of de focus op de klant komt te liggen. Om de cultuur daadwerkelijk te kunnen veranderen, is het niet genoeg om slechts het verhaal te vertellen. Het is van belang dat mensen actief aan de slag gaan met het werken volgens de nieuwe cultuur. E-learning is een zeer effectief middel om in dit soort situaties in te zetten. Door middel van interactie, videomateriaal en uitleg kan er meer bereikt worden. 

 

Kostenbesparing
Als een organisatie gaat voor kostenbesparing, wordt regelmatig op het budget voor leren en ontwikkelen gekort. Wanneer je e-learning op de juiste manier inzet, kun je 50% van de trainingskosten besparen ten opzichte van klassikale trainingen. Door e-learning kun je als organisatie blijven werken aan de ontwikkeling van je medewerkers en toch kosten besparen. Naast deze kostenbesparing zal kennis er ook voor gaan zorgen dat de omzet en de kwaliteit van je dienstverlening omhoog gaat. 

 

Onboarding
Na het aannemen van nieuwe medewerkers, wil je dat zij zo snel mogelijk hun weg binnen de organisatie vinden. Daarnaast is het belangrijk dat zij het bedrijf goed kunnen presenteren en de juiste boodschap uitdragen naar klanten en overige relaties. E-learning maakt het mogelijk om nieuwe medewerkers op een makkelijke en effectieve wijze te informeren over het reilen en zeilen binnen de organisatie, zonder dat het bestaande personeel hier veel tijd aan kwijt is.

 

Introduceren van een nieuw product of dienst
Wanneer je als organisatie een nieuw product of nieuwe dienst ontwikkelt, wil je dat medewerkers hiervan op de hoogte zijn. Dit leidt niet alleen tot minder fouten en lagere kosten, maar zeker ook tot meer omzet en een grotere klanttevredenheid. Het is niet altijd mogelijk om medewerkers dit persoonlijk te vertellen en dit bovendien op een wijze te doen dat dit ook allemaal onthouden wordt. E-learning kan hierbij uitkomst bieden.

 

Nolletch kan jouw organisatie helpen door e-learning programma’s te ontwikkelen met behulp van Knowingo. Met dit geavanceerde leerplatform dat gebruikt maakt van een hoog Artificial Intelligence gehalte, leveren we op zeer efficiënte wijze maatwerk voor jouw organisatie. Met aantoonbaar succes binnen 3 weken! Gamification speelt hierbij een belangrijke rol. En het wordt niet alleen leuk voor de medewerkers om hiermee aan de slag te gaan. Omdat Knowingo eenvoudig te beheren is, de hoeveelheid content die je kunt opnemen onbegrensd is en het je als organisatie zeer veel inzicht en sturing geeft, zal met name het management van de organisatie daar zeer blij van worden.

 

Probeer het vrijblijvend uit en bel ons voor een demo!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags