Ontdek en repareer (verborgen) kennisgaten

Initiële, huidige en potentiële kennis

Onze dashboards geven je op elk moment actueel (live) inzicht in de aanwezige kennis in de organisatie. Je kunt daarbij elke gewenste groep personen (of de totale organisatie) en elk gewenst onderwerp (lesstof) selecteren. Je ziet direct hoeveel initiële kennis er per onderwerp (of voor het totaal) aanwezig was, wat het huidige kennisniveau is en welke kennis potentieel nog te behalen is inclusief de leerprogressie per groep.

Deze eerste grafiek toont de initiële, huidige en potentiële kennis per groep en periode (per dag, week, maand, kwartaal of per jaar). In dit geval gaat het er om snel nieuwe COVID-19 informatie te leren. Je ziet direct hoe effectief medewerkers kennis opdoen en kunt zelfs voorspellen hoe snel en wanneer medewerkers (aantoonbaar) alles weten.

De tweede grafiek toont de leerprogressie op een nieuw onderdeel van Elektrotechniek onder alle afdelingen. Nieuwe gebruikers starten op 0% en gebruikers die alles al weten staan in de 90-100% kolom. Je kunt per groep (bijv. afdeling) en leeronderwerp op elk moment de actuele kennis en leerprogressie zien.

Krachtige tools leiden tot aantoonbare resultaten

Door de kunstmatige intelligentie stellen onze tools je in staat om op eenvoudige wijze elke kennis daar in de organisatie te krijgen (én te houden!) waar die gewenst is. Zeer effectief en aantoonbaar/goed te volgen. Door het repareren van kennisgaten zul je zien dat bedrijfsprestaties op diverse gebieden verbeteren.

 

Wij zorgen ervoor dat leren leuk, effectief en meetbaar is

 

Overal en altijd kunnen leren: dus ook thuis, onderweg en offline

 

Mobiel leren op je smartphone

 

Maak kennis betrouwbaar!

Bij traditionele leervormen (e-learning/LMS-systemen, fysieke training) zakt opgedane kennis (aantoonbaar en wetenschappelijk bewezen) snel weer weg waardoor investeringen in training en opleiding onvoldoende opleveren. Bovendien is vaak niet inzichtelijk wie welke zaken weet danwel vergeten is. Ons geavanceerde systeem weet na verloop van tijd zelfs per persoon wanneer welke vraag/onderwerp vergeten gaat worden. Vlak daarvoor stuurt het systeem de betreffende medewerker automatisch een bericht (push/app bericht en/of email) om de betreffende stof te herhalen (snel en makkelijk via een quiz/game) om zodoende de certificering voor dat onderwerp te kunnen behouden. Dit zorgt ervoor dat je ook zeker weet dat bepaalde kennis in huis is! Want je hebt er niet veel aan om te weten dat die kennis ooit is opgedaan, als die kennis alweer grotendeels weggezakt of vergeten is. En dat is precies wat vrijwel iedereen nu gewend is en waar bestaande leervormen van uit gaan! Onbegrijpelijk eigenlijk. Toch is dat hoe vrijwel alle organisaties op dit moment werken en het hebben geregeld. 

Zelf volledig in control

Elke medewerker heeft op elk moment een volledig en actueel inzicht in welke onderwerpen (topics) zijn gecertificeerd, hoe lang deze geldig zijn en welke certificeringen nog behaald (geleerd) dienen te worden. Iedereen kan dat in zijn/haar eigen tempo doen en op de momenten dat het hem/haar het beste uitkomt. 

 

Ook voor het management is direct inzichtelijk welke medewerkers waarvoor gecertificeerd zijn (en kennis dus daadwerkelijk ook echt aanwezig en niet vergeten is), waar certificaten gaan verlopen en wanneer welke  nieuwe leerdoelen/leerplannen behaald gaan worden. De organisatie is hiermee volledig in control voor wat betreft de benodigde en gewenste kennis op elk gebied!