Minimaliseer fouten, bedrijfsrisico’s en schade

Controle over het gedrag van je medewerkers

Kennis beïnvloedt het gedrag, ook onbewust! Gebrek aan kennis (onwetendheid) kost bedrijven miljoenen. Met ons platform leren medewerkers niet alleen makkelijker en sneller, maar tevens blijft hun kennis aantoonbaar paraat door slim (kunstmatige intelligentie), gepersonaliseerd herhaald leren. Door bewustwording en parate kennis op elk gewenst onderwerp, zorgen we ervoor dat medewerkers het gewenste gedrag niet alleen snel en effectief aanleren, maar zich ook zo blijven gedragen. 

 

Veelvoorkomend praktijkvoorbeeld bekijken?

-> Cyber Security Awareness

 

 

Aanzienlijke risico's waarvan men zich onvoldoende bewust is

Vrijwel iedere organisatie loopt tegenwoordig aanzienlijke risico’s wanneer het gaat om veiligheid. Zowel fysieke als digitale veiligheid zijn van groot belang om als bedrijf goed te kunnen functioneren. Toch wordt hier nog steeds veel te weinig aandacht aan besteed. Dat komt onder meer, omdat veel bedrijven zich onvoldoende realiseren welke risico’s ze allemaal lopen op dit gebied. Totdat het misgaat en het te laat is. Dat wordt vaak veroorzaakt door iets onschuldigs, meestal onbewust en zonder opzet, door onoplettendheid van een medewerker waardoor de bedrijfsvoering zelfs volledig stil kan komen te liggen en de gevolgen niet te overzien zijn.

Verhoog het veiligheidsbewustzijn van alle medewerkers

Ons platform is bij uitstek geschikt om medewerkers snel en effectief bewust te maken van de risico’s, situaties en mogelijke gevaren direct te herkennen, en kennis bij te brengen hoe te voorkomen dat het mis gaat. Dit kan zowel op het gebied van fysieke veiligheid (brandveiligheid, bedrijfshulpverlening (BHV), veilig gedrag (denk bijv. aan Corona) als op het gebied van digitale veiligheid (Cyber Security). De berichten die wekelijks in het nieuws komen over gehackte accounts, WhatsApp fraude, gestolen data, ransomware, losgeld dat betaald moet worden om weer bij de eigen data te kunnen, etc., etc. zijn slechts het topje van de ijsberg. De financiële schade is enorm, nog los van alle reputatieschade en operationele schade die men heeft.

Makkelijk en snel te leren voor iedereen

De oplossing die wij bieden is direct door iedereen te gebruiken. Vanaf ieder device/mobiele telefoon (app) en zonder ingewikkelde instructies. Zeer eenvoudig (volledig intuïtief) en bovendien gepersonaliseerd. Dat betekent dat iedere persoon door de kunstmatige intelligentie de voor hem/haar relevante content aangeboden krijgt en de juiste hoeveelheden (niet te veel informatie). En dat informatie die al bekend is bij de ene medewerker voor die persoon dus ook niet onnodig wordt herhaald. Een ieder kan spelen op de momenten dat het hem/haar het beste uitkomt. Doordat dit via een aantrekkelijke quiz gebeurt waarbij je als je dat wilt ook tegenstanders kunt uitdagen, zien we in de praktijk dat veel medewerkers buiten kantoortijd vaak aan het spelen (=leren) zijn. Leren voor de baas in hun eigen tijd, zonder dat het als een verplichting wordt ervaren! Mooier kun je het niet krijgen.

Alleen het spelen (=leren) is al voldoende, echter we bieden meer

Alleen het spelen van een quiz met daarin de relevante onderwerpen is al voldoende om medewerkers snel en effectief kennis te laten opdoen. Terug naar basis zeg maar: op de wijze zoals ieder mens is opgegroeid en volwassen is geworden en op de meest effectieve wijze belangrijke levenslessen heeft geleerd. Gewoon door te doen/te spelen en niet eerst de (vaak saaie) theorie te gaan bestuderen of aan te horen. Dan haken veel mensen al direct af namelijk. Echter we bieden dit studiemateriaal wel optioneel aan, zodat het beschikbaar is als er interesse voor is. Bovendien geven we na het spelen uitleg over fout beantwoorde vragen uit de quiz: waarom was het antwoord fout en waarom is het goede antwoord (wordt altijd in groen aangegeven direct na het beantwoorden) het goede antwoord. Zodat men het ook begrijpt en de achtergronden leert kennen. 

Kies welke van de antwoorden juist is.

Na jouw keuze krijg je direct te zien wat het goede antwoord is. 

Zo leer je ook direct als je een fout antwoord hebt gegeven.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om meer toelichting te krijgen waarom een antwoord goed of fout is.

Of kun je separaat studiemateriaal over het betreffende onderwerp doornemen.

Minimaliseer de aanzienlijke operationele en financiële risico's die je als organisatie continu loopt

Verander het gedrag van medewerkers
op een prettige en toegankelijke manier