Verbeter bedrijfsprestaties en efficiëntie

Harde en zachte elementen 

We passen kunstmatige intelligentie toe voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en zorgen (aantoonbaar) voor verbetering van zowel “zachtere” elementen (zoals sentiment, motivatie, werkgeluk, betrokkenheid van medewerkers en vertrouwen), als voor verbetering van de “hardere” zaken (zoals hogere omzetten en klanttevredenheid, snellere en verbeterde afhandeling van klantcontacten, meer kennis over klanten en diensten, minder incidenten en besparingen).

Mensen en organisaties wijzer en daarmee succesvol(ler) maken, dat is waar het ons om gaat en wat ons drijft.

Gepersonaliseerde leerervaring borgt optimaal resultaat

Wij zorgen voor een transformatie naar een effectievere leercultuur. Via een intelligent zelflerend systeem is ons platform in staat om elke seconde de resultaten van meer dan 100.000 beantwoorde vragen te analyseren, waardoor het systeem de leerstrategie kan aanpassen op het leertempo, vaardigheidsniveau en motivatie van iedere gebruiker. Ons state of the art platform is zelfs zo slim dat het precies kan meten hoe goed je informatie onthoudt en hoe snel je deze vergeet. Gebaseerd op deze informatie kiest het systeem per gebruiker de juiste vragen op het juiste moment, zodat de kennis bijblijft en er niets vergeten wordt. De aangeboden content wordt dus aangepast op de gebruiker wat zorgt voor een optimale leerervaring.

Zelflerende kunstmatige intelligentie biedt u legio mogelijkheden

Kennis en gedachten beïnvloeden hoe je je voelt en gedraagt. Ons adaptieve leerplatform laat medewerkers tot 10x effectiever en efficiënter kennis opdoen via gamified learning en kunstmatige intelligentie. Ook geven onze systemen u inzicht in de daadwerkelijke gevoelens en behoeften die er leven in een bepaalde, door jou gekozen, doelgroep waardoor je daar optimaal op in kunt spelen. Die doelgroep kan zowel binnen als buiten de eigen organisatie zijn. Dit biedt je legio interessante mogelijkheden.

Maak gebruik van Intelligent Learning om écht resultaat te behalen

 

Past zich perfect aan op iedere medewerker

 

Zorgt dat opgedane kennis ook daadwerkelijk behouden blijft 

De zelflerende kunstmatige intelligentie leert elk medewerker echt kennen en maakt voor iedereen een gepersonaliseerd, optimaal leerprofiel. Zodat zo effectief en prettig mogelijk wordt geleerd. Bij traditionele leervormen (e-learning/LMS-systemen, fysieke training) zakt opgedane kennis aantoonbaar snel weer weg waardoor investeringen in training en opleiding onvoldoende opleveren. Bovendien is vaak niet inzichtelijk wie welke zaken weet danwel vergeten is. Ons systeem weet na verloop van tijd zelfs per persoon wanneer welke vraag/onderwerp vergeten gaat worden. Vlak daarvoor stuurt het systeem de betreffende medewerker automatisch een bericht (push/app bericht en/of email) om de betreffende stof te herhalen (snel en makkelijk via een quiz/game) om zodoende de certificering voor dat onderwerp te kunnen behouden. Bovendien heeft iedereen op elk moment inzicht in welke onderwerpen (topics) zijn gecertificeerd, hoe lang deze geldig zijn en welke certificeringen nog behaald (geleerd) dienen te worden. Iedereen doet dat in zijn eigen tempo en op de momenten dat het hem/haar het beste uitkomt.