July 8, 2018

May 12, 2018

Please reload

Recente berichten

Emoties op het werk bepalend voor succes!

December 13, 2018

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Leren moet leuk zijn

February 16, 2018

 

Trainingen en kennis
Kennis en informatie delen, vaardigheden aanleren, een boodschap overbrengen, oftewel communiceren, is een vak. Het is niet voor niks dat er een zeer ruim aanbod is van trainingen en opleidingen die zich hier op richten. Zodra er meerdere middelen worden ingezet voor vergaderingen, overleg of trainingen, dan heeft dit impact op de communicatie.

 

Nolletch biedt een uniek leerplatform dat helpt de kennis binnen organisaties op een eenvoudige en efficiënte wijze aanzienlijk te verhogen.

 

Leren met Knowingo
Knowingo  is een innovatief leerplatform voor smartphone/tablet waarbij voor ieder individu een optimale leerprogressie wordt gerealiseerd via de nieuwste gamification motivators, kunstmatige intelligentie, druppelsgewijze leermethodiek en psychologische en onderwijskundige principes. Gebruikers ervaren Knowingo als een leuke trivia leergame die geen moeite kost! Laagdrempelig en spelenderwijs raken medewerkers betrokken, leren veel makkelijker en efficiënter, en ontwikkelen zichzelf dagelijks waardoor positieve verandering en groei optreedt.

 

Product gerelateerde trainingen
De inzet van technologie valt of staat bij de kennis en kunde in het gebruik. De Knowingo oplossing is een zeer gebruiksvriendelijke en toegankelijke app. Deelnemers hoeven geen specifieke computerkennis te hebben, ze kunnen er direct mee aan de slag. Bovendien kan men elk gewenst onderwerp zelf eenvoudig via deze app beschikbaar stellen, zodat gebruikers continu blijven leren op elk gebied dat men wenst.

 

Bovendien kan het platform ook worden ingezet voor klanten en relaties, zodat er meer betrokkenheid, inzicht en omzet wordt gerealiseerd en er een hogere kwaliteit dienstverlening geleverd kan worden.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags