July 8, 2018

May 12, 2018

Please reload

Recente berichten

Emoties op het werk bepalend voor succes!

December 13, 2018

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Knowingo release 30 oktober 2018

October 30, 2018

 

Er is een nieuwe update uitgekomen voor het leerplatform Knowingo.

 

De nieuwe features van deze release bevinden zich vooral op het Knowingo Management portaal en voor een deel ook in de Knowingo App. Nieuwe features zijn onder meer:

 

  • Het maken van content is verbeterd en vereenvoudigd

  • Je kunt naast de vragen nu ook Studiemateriaal opnemen. Dat doe je via een extra tab naast de vragen. Je kunt spelers eerst het studiemateriaal laten doornemen alvorens ze gaan spelen of andersom eerst laten spelen met Knowingo en dan het studiemateriaal als naslag beschikbaar stellen. Gebruikers kunnen dit Studiemateriaal zelf selecteren en spelen in de App.

  • Naast Nederlands, Engels en Duits is nu ook Frans toegevoegd; zowel in de App, het Management portaal, de Uitnodigingen als bij de Lifecycle e-mails. Nb. Deze laatste optie is per klant aan/uit te zetten en informeert op een zelf te kiezen, vaste dag in de maand de beheerder (uitgebreide informatie over de voortgang van alle gebruikers) en gebruikers (persoonlijke voortgang).

 

Voor meer informatie, nieuwe features en een uitgebreidere toelichting kan er contact opgenomen worden met Nolletch via info@nolletch.nl of op 030-227 1944.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags